30 Mayıs 2008 Cuma

EMRE BELÖZOĞLU FENER'DE!



Emre Belözoğlu Fenerbahçe'de diyebiliriz. Resmi site de günlerdir yalanlamadı bu Emre haberini ve bu gece resmi açıklamada bulundu.Transfer kesin olmamasına rağmen Emre'nin de açıklamaları transferi kesinler cinsten.

İşte resmi sitedeki açıklama şöyle:


Kulübümüz Newcastle United forması giyen Milli Futbolcu Emre Belözoğlu'nun bonservisi konusunda İngiliz kulübüyle anlaşmaya varmıştır. Emre Belözoğlu transferi için milli futbolcunun menajeri Ahmet Bulut İle görüşmeler başlatılmıştır.
Spor kamuoyuna duyurulur
Fenerbahçe Spor Kulübü


EMRE BELÖZOĞLU KİMDİR?
7 Eylül 1980, İstanbul'da doğdu. Türk futbolunun son senelerde yetiştirdiği en önemli futbolculardandır. Milli Takım oyuncusu ve FA Premier League külubü Newcastle United'da orta sahada forma giyiyordu. Mart 2004'de Emre, Pele tarafından yaşayan en büyük 125 oyuncu arasında gösterildi. 14 Haziran 2005'de Newcastle ile Inter Milan arasında yapılan anlaşmayla Inter Milan'dan Newcastle United'e transferi gerçekleşti.



Emre: "Mutluyum, geri dönüş yok"


Galatasaray'da yetişen ve sarı kırmızılı takımla büyük zaferlere imza atan Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'ye transferini doğruladı. Lig TV Muhabiri Bahri Havadır'a konuşan Emre, bu transferden dolayı mutlu olduğunu dile getirdi. "Fenerbahçe beni uzun süreden beri istiyordu. Ben de Türkiye'ye dönmeye karar verdim." diyen Emre, artık geri dönüşün olmadığını da sözlerine ekledi.



HOŞGELDİN EMRE :)

1 yorum:

hadrianus dedi ki...

bu durumda fenerium üstte satılık kombine

FENERBAHÇE AŞKIYLA YAŞIYORUZ BİZ